01.12.2015 | 07:00

Caverion Space Saga — obejrzyj film

Firma Caverion rozpoczęła międzynarodową kampanię marketingową, która przedstawia jej ofertę w nowy i interesujący sposób. Więcej informacji o usługach firmy Caverion oraz jej referencjach można znaleźć na stronie caverion.com/Csaga. Poznaj najnowsze innowacje, zamów newsletter kampanii i przekonaj się, kim jesteś w naszej opowieści Space Saga.

Tematem kampanii jest „Aktywne zarządzanie cyklem życia obiektu”, czyli długoterminowa perspektywa dotycząca sposobu profesjonalnego zarządzania budynkami i procesami przemysłowymi. Właściciele nieruchomości i zakładów przemysłowych skorzystają na naszym proaktywnym planowaniu, budżetowaniu i zarządzaniu potrzebami obiektów. Dla klientów oznacza to przewidywalność, efektywność czasową oraz oszczędność kosztów i energii, a dla użytkowników — bezpieczne i wygodne warunki życia i pracy.

Firma Caverion ma dużą wiedzę w zakresie współczesnych technologii budowlanych i procesów przemysłowych. Wiemy, na czym polega projektowanie, budowanie, konserwacja i remontowanie nieruchomości i zakładów przemysłowych w całym cyklu życia z myślą o ich optymalnej funkcjonalności i wzroście wartości.

Cztery filmy kampanii — Caverion Space Saga — poruszają różną tematykę. Dostępny jest już pierwszy film, w którym zaprezentowane zostały usługi firmy Caverion związane z zagwarantowaniem wydajności energetycznej i oszczędności kosztów. Pokazuje on, jak firma Caverion pomaga klientom oszczędzać czas i energię oraz chronić naszą planetę.

Mamy nadzieję, że nasze filmy okażą się pomocne — można je obejrzeć na stronie głównej lub po kliknięciu łącza do stron kampanii tutaj