10.05.2017 | 16:00

Caverion docenia wyjątkowe zasługi pracowników

Konkurs Golden Helmet 2017 rozstrzygnięty!

Tegorocznymi zwycięzcami konkursu zostali: zespół będący opiekunem rafinerii Shell w Danii, Project Manager Necati Sertcanli ze Szwecji, Quality Management Team of Botnia Mill Service w Finlandii (Industrial Solutions) oraz zespół Automation & Low Current z Litwy.

Zwycięzcy zostali nagrodzeni w następujących kategoriach:

1. Umacnianie wizerunku firmy: Shell team, Managed Services, Dania

Znaczna poprawa bezpieczeństwa pracy

Rafineria Shell w Danii jest klientem Caverion od dziesiątków lat. W roku 2007 spółka Caverion podpisała z firmą Shell kontrakt w zakresie Managed Services, w tym outsourcing. Dziś nasi współpracownicy z Danii są dla klienta autentycznym partnerem.

2. Doskonałe przywództwo: Project Manager Necati Sertcanli, Szwecja

Oddany lider jest gotów pójść krok dalej

Project Manager Necati Sertcanli pracuje dla klientów, którzy posiadają pomieszczenia czyste (cleanrooms), jak np. biofarmaceutyczna firma AstraZeneca w Szwecji. Sertcanli wraz z zespołem wykonali wielką pracę, by móc dotrzymać obietnic danych klientom, a także dodatkowe rzeczy, które zapewniły realizację projektów i zadowolenie klienta.

3. Innowacyjne i zaawansowane rozwiązania: zespół Automation & Low Current, Litwa, dywizja Eastern Europe

Nowe wysoce innowacyjne rozwiązania

Zespół Automation & Low Current oferuje szeroki zakres innowacyjnych rozwiązań dla instytucji rządowych oraz małych i średnich przedsiębiorstw. Najnowsze osiągnięcia zespołu obejmują pomieszczenia ekranowane (shielded room), gazowe instalacje gaśnicze nowej generacji, 3D room i modelowanie akustyczne systemów nagłośnienia.

4. Najwyższa jakość działań operacyjnych: zespół Quality Management of Botnia Mill Service, Industrial Solutions, Finlandia

Jakość uznawana na skalę międzynarodową

Długotrwałe wysiłki zespołu Quality Management pracującego dla Botnia Mill Service zaowocowały wspaniałymi osiągnięciami w zakresie poprawy całkowitej dyspozycyjności procesów produkcyjnych klienta oraz bezpieczeństwa pracy.

Niezależne, zewnętrzne oceny sprawiły, że BMS w 2016 roku został uhonorowany międzynarodowej rangi tytułem „Wyróżniony w Dążeniu do Doskonałości” przyznawanym przez Europejską Fundację Zarządzania Jakością (ang. EFQM, European Foundation for Quality Management), na najwyższym – pięciogwiazdkowym – poziomie, a także Fińską Nagrodą Jakości (Finnish Quality Award).