10.10.2017 | 12:10

WELL AP 27-28th of November 2017, Warsaw

Ogólnokrajowe Stowarzyszenie Wspierania Budownictwa Zrównoważonego

OSWBZ logo

zaprasza na pierwsze w Polsce szkolenie – kurs przygotowawczy do egzaminu na WELL AP, 27-28 listopada 2017, Warszawa

Będąc członkiem OSWBZ, mamy zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w pierwszym w Polsce szkoleniu z systemu certyfikacji WELL Building Standard, będącym przygotowaniem do egzaminu na WELL Accredited Professional.

WELL Building Standard

WELL Building Standard® to system oceny środowiska architektonicznego, łączący najlepsze praktyki w dziedzinie projektowania i budowy z działaniami na rzecz zdrowia i dobrego samopoczucia użytkowników. WELL Building Standard jest zwieńczeniem prac badawczo-rozwojowych, realizowanych przez czołowych specjalistów w dziedzinie medycyny, nauk ścisłych i „zielonego” budownictwa. Ogólnym celem systemu WELL Building Standard jest ochrona i poprawa stanu zdrowia i dobrego samopoczucia osób przebywających w budynkach.

Dwudniowy kurs przygotowujący do egzaminu WELL AP stanowi drobiazgowe i skuteczne podejście do nauki. Ujęte w nim treści kładą nacisk na opanowanie systemu WELL Building Standard, siedmiu koncepcji WELL, wszystkich 105 cech oraz ich wymogów, a także procedury certyfikacji WELL.
„OSWBZ udowadnia, że jest liderem w walce o zdrowe budynki, organizując pierwszy w Polsce kurs przygotowawczy do egzaminu WELL Accredited Professional. Kurs przeznaczony jest dla profesjonalistów, pragnących przystąpić do egzaminu WELL AP i dla wszystkich osób zainteresowanych zgłębianiem wiedzy o systemie WELL Building Standard.”- przedstawia Katarzyna Podyma, OSWBZ Project Manager.

Szkolenie odbędzie się 27 i 28 listopada w Warszawie i zostanie poprowadzone w języku angielskim przez trenera z IWBI Academy.

Więcej informacji oraz możliwość rejestracji dostępna na stronie: OSWBZ Szkolenia
Osoba do kontaktu:
Katarzyna Podyma
OSWBZ Project Manager
katarzyna.podyma@oswbz.org

-----
OSWBZ - Ogólnokrajowe Stowarzyszenie Wspierania Budownictwa Zrównoważonego, powstało w 2015 roku z inicjatywy firm z sektora nieruchomości, w których misję wpisane jest wspieranie działalności edukacyjnej w zakresie budownictwa ekologicznego i energooszczędnego w Polsce. Firmy te stały się Członkami-Założycielami Stowarzyszenia.
Cele stowarzyszenia realizowane są poprzez:
• promowanie budownictwa zrównoważonego
• promowanie zrównoważonej urbanistyki i planowania przestrzennego
• organizowanie konferencji, seminariów, szkoleń i wykładów
• wspierania imprez kulturalnych i sportowych
• certyfikację budynków (Green Building Standard) i edukację ich przyszłych użytkowników

Zaproszenie na szkolenie w języku angielskim